Το business plan του νομού Χαλκιδικής: σύγκριση με νομό Κοζάνης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Το business plan του νομού Χαλκιδικής: σύγκριση με νομό Κοζάνης

Τσιολάκη, Δάφνη

Ο Νομός Χαλκιδικής είναι αρκετά διαφορετικός από το Νομό Κοζάνης. Ο Νομός Κοζάνης βρίσκεται στην Δυτική Μακεδονία και το κλίμα του είναι ηπειρώτικο με αρκετές χιονοπτώσεις. Ο Νομός εκμεταλλεύεται τα 2 εργοστάσια που υπάρχουν λίγο πιο έξω από την πρωτεύουσα του Νομού, που είναι η Κοζάνη και λίγο πιο έξω από την Πτολεμαϊδα, τα οποία παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης καλλιεργούν και τον διάσημο κρόκο. Ενώ ο Νομός χαλκιδικής βασίζεται κυρίως στον τουρισμό και μετά στην καλλιέργεια της γης. Επίσης πέρα από τον τουρισμό στα δυο πόδια της χαλκιδικής, σημαντικός είναι και ο αριθμός των επισκεπτών οποιαδήποτε εποχή στο Άγιο Όρος. Καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες από τον ελλαδικό χώρο και από το εξωτερικό. Τομέας πρώτης προτεραιότητας στη παραπάνω κατεύθυνση πρέπει να είναι η παροχή "επί τόπου" ανώτερης μορφής υπηρεσιών συνδεδεμένων με τη σύγχρονη τεχνολογία και τους τρόπους διαχείρισης που σήμερα διαθέτουν μόνο μεγάλες χωρικές μονάδες, πόλεις ή γεωγραφικά διαμερίσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρησιακές διαδικασίες
Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.