Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η Εθνική Τράπεζα

Κιουρκτσή, Δήμητρα

Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος ιδρύθηκε το 1841, και με 160 πλέον χρόνια επιτυχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας στον οικονομικό βίο της χώρας, αλλά και με το δυναμικό της προφίλ στην Ν.Α. Ευρώπη και την Μεσόγειο, έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο όμιλο εταιρειών παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.Η Τράπεζα αριθμεί 575 καταστήματα και 1421 ΑΤΜs στην ελληνική επικράτεια και ο Όμιλος δραστηριοποιείται διεθνώς σε 12 χώρες και με επιτυχία έχει εισάγει μετοχές στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.Συγκαταλέγεται μεταξύ των 500 μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου και είναι η μόνη ελληνική παρουσία στην λίστα των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως. Ο Όμιλος της ΕΤΕ δεσμεύεται στην παροχή βέλτιστου περιβάλλοντος εργασίας και στην πλήρωση των κενών εργασιακών θέσεων μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες. Σταδιακά σχεδιάζει και εισάγει νέα συστήματα και συμμετέχει σε έρευνες αποδοχών και παροχών με στόχο την διερεύνηση της αναγκαιότητα εναρμόνισης των υπαλλήλων και στελεχών της με τα επίπεδα αγοράς. Η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα οχήματα αναβάθμισης του επιπέδου των εργαζομένων και το κόστος της Τράπεζας για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες το 2006 ανήλθε στα € 5.8 εκατ. H Tράπεζα και οι Θυγατρικές της υποστηρίζουν προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης, για την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, προσφέρουν χορηγίες για βραβεία, υποτροφίες, έρευνα-έκδοση εντύπων, διαθέτουν πονήματα σε βιβλιοθήκες Πανεπιστημίων και άλλα. Η ΕΤΕ διαθέτει και Βιβλιοθήκη η οποία ιδρύθηκε το 1919 και σκοπός της είναι η εξυπηρέτηση των χρηστών της. Η ΕΤΕ ηγείται του μεγαλύτερου και ισχυρότερου ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και με επιβεβαιωμένη την ηγετική της θέση στην ελληνική τραπεζική αγορά στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των πελατών της και την αύξηση της κερδοφορίας της , ενώ μεριμνεί για τον διαρκεί εκσυγχρονισμό επενδύοντας στην νέα τεχνολογία.

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.