Μέθοδος ψύξης του περιεχομένου σε κτίριο αερα μέσω εισαγωγής του σε υπόγειο εναλάκτη αέρα - γης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Μέθοδος ψύξης του περιεχομένου σε κτίριο αερα μέσω εισαγωγής του σε υπόγειο εναλάκτη αέρα - γης

Γρηγοριάδης, Ζαχαρίας

Η υψηλή αύξηση της θερμοκρασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οδηγεί στην αναγκαιότητα της ρύθμισης της θερμοκρασίας των εσωτερικών χώρων. Ειδικότερα στην χώρα μας το φαινόμενο αυτό λαμβάνει εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις γιατί η εξωτερική θερμοκρασία ανέρχεται σε πολύ υψηλά επίπεδα την εποχή αυτή του χρόνου. Η απαίτηση αυτή ικανοποιείται με τον κλιματισμό των χώρων αυτών. Πρωταρχική λειτουργία του κλιματιζόμενου αέρα είναι να δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες ώστε να προκαλείται τόσο το αίσθημα της άνεσης στους ανθρώπους που παρευρίσκονται στον κλιματιζόμενο χώρο αλλά και τις σωστές συνθήκες διατήρησης και προστασίας προϊόντων και υψηλής πιστότητας συσκευών ή την πραγματοποίηση λειτουργιών. Για την πραγματοποίηση των παραπάνω χρησιμοποιούνται διάφορες ολοκληρωμένες κλιματιστικές μονάδες, ισχύος η οποία ποικίλει ανάλογα την περίπτωση.

Thesis
NonPeerReviewed

Θέρμανση και κλιματισμός
Κλιματισμός - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.