Διαμεσολαβητικές και άλλες εργασίες των ελληνικών τραπεζών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Διαμεσολαβητικές και άλλες εργασίες των ελληνικών τραπεζών

Ιωσηφίδου, Λουσία

Ο σκοπός της εργασίας αυτής, είναι η συγκέντρωση, ανάλυση και ενημέρωση του κοινού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι τράπεζες, καθώς και τυχόν κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από την συνεργασία τους με αυτές. Το συγκεκριμένο θέμα που επεξεργάζομαι είναι μείζονος σημασίας, διότι θα εξυπηρετήσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες, που υπάρχουν στο Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα και θα τους δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα θετικά ή τα αρνητικά στοιχεία. Καθώς επίσης, να αποτελέσει ένα κίνητρο ώστε να ερευνήσουν καλύτερα οι ενδιαφερόμενοι την αγορά, και να δουν πιο από τα προϊόντα που διαθέτει η κάθε τράπεζα, είναι πιο συμφέρον γι’ αυτούς, και ανάλογα να επιλέξουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Τραπεζικά δάνεια
Ομόλογα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.