Έρευνα αγοράς λεκανοπέδιου Αττικής για την κατανάλωση οίνου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Έρευνα αγοράς λεκανοπέδιου Αττικής για την κατανάλωση οίνου

Χατζής, Δημήτριος

Κύριος στόχος της παρούσας διατριβής είναι η διερεύνηση των παραγόντων που επιδρούν στην κατανάλωση και στην προθυμία κατανάλωσης των προϊόντων που σχετίζονται με τη ρετσίνα. Για τη διερεύνηση του παραπάνω στόχου, θα χρησιμοποιηθούν δύο προσεγγίσεις: - της κατηγορικής ανάλυσης σε κύριες συνιστώσες και - της ανάλυσης κατηγορικής παλινδρόμησης. Αναλυτικότερα, οι επιμέρους στόχοι της διατριβής μπορούν να συνοψισθούν ως εξής: - Να παρουσιαστεί το μεθοδολογικό πλαίσιο της δειγματοληπτικής έρευνας - στη συνέχεια να μελετηθούν τα ατομικά χαρακτηριστικά των καταναλωτών και των ιδιοκτητών σχετικών καταστημάτων της περιοχής έρευνας - καθώς και ο τρόπος που τα παραπάνω επηρεάζουν την κατανάλωση ή όχι ρετσίνας.

Thesis
NonPeerReviewed

Οινοπνευματώδη ποτά - Μάρκετινγκ
Αγροτικά προϊόντα
Οινοποιεία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.