Σχεδιασμός καυστήρων ψεκασμού φυσικού αερίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Σχεδιασμός καυστήρων ψεκασμού φυσικού αερίου

Μάστορας, Αργύριος

Στην εργασία που ακολουθεί αναφέρεται στο φυσικό αέριο το οποίο είναι ένα σύγχρονο αέριο καύσιμο, που επί δεκαετίες είναι σε χρήση σε πολλές χώρες του κόσμου. Εισάγεται στη χώρα μας από το 1997 και βαθμιαία θα υποκαταστήσει το πετρέλαιο και την ηλεκτρική ενέργεια για να συμμετάσχει τελικά σε ποσοστό περίπου 20% στις επόμενες δύο δεκαετίες στο ενεργειακό ισζύγιο της χώρας, με την παράλληλη ολοκλήρωση της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής. Στην εργασία αναφέρονται οι ιδιότητες και η ελληνική πολιτική. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναφέρονται οι καυστήρες φυσικού αερίου και οι τύποι τους. Στο επόμενο κεφάλαιο αναλύονται οι καυστήρων ψεκασμού. Στη συνέχεια περιγράφεται ο σχεδιασμός κυλινδικού καυστήρα για οικιακή χρήση. Στο τέλος παρατίθενται τα συμπεράσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Φυσικό αέριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.