Μελέτη θέρμανσης και ανελκυστήρα τετραόροφης οικοδομής σε πυλωτή υπόγειο και δώμα.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Μελέτη θέρμανσης και ανελκυστήρα τετραόροφης οικοδομής σε πυλωτή υπόγειο και δώμα.

Τσεπραηλίδου, Παρασκευή
Βιολετή, Μαρία

Η ιστορία των μηχανισμών ανέλκυσης αντικειμένων και ατόμων είναι τόσο παλιά όσον και ο κατασκευαστικός ανθρώπινος πολιτισμός. Οι αρχαίοι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι μπορούν να θεωρηθούν ως οι πρωτοπόροι κατασκευαστές μηχανισμών που επέτρεψαν την ανύψωση δομικών καιάλλων υλικών στην προσπάθεια κατασκευής λαμπρών οικοδομημάτων της ιστορίας(Παρθενώνας, πυραμίδα του Χέοπα, Κολοσσαίο κλπ). Στην παρούσα εργασία καταγράφονται τα είδη των θερμάσεων και που ακριβώς χρησιμοποιούνται. Στη συνέχεια παρατίθενται τα υπολογιστικά στοιχεία της κεντρικής θέρμανσης με νερό. Στη συνέχεια γίνεται η διάκριση των ανελκυστήτων και στο τέλος επεξηγείται ποιος ανελκυστήρας επιλέγχηκε για την οικοδομή και για ποιόν λόγο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανελκυστήρες
Κατοικίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.