Η διαχρονική εξέλιξη της τιμής και της παραγωγής του ροδακίνου και του κερασιού στην περιοχή της Έδεσσας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η διαχρονική εξέλιξη της τιμής και της παραγωγής του ροδακίνου και του κερασιού στην περιοχή της Έδεσσας

Βασιλείου, Καλλιόπη

Η εργασία αυτή ασχολείται με την καλλιέργεια του ροδακίνου και το την καλλιέργεια του κερασιού στην περιοχή της Έδεσσας. Αναφέρεται η βιολογία της καλλιέργειας του ροδακίνου, δηλαδή τα βοτανικά χαρακτηριστικά και οι ποικιλίες που καλλιεργούνται στην περιοχή της Έδεσσας. Περιλαμβάνεται η εξέλιξη της τιμής των ροδακίνων και η εξέλιξη της παραγόμενης ποσότητας των ροδακίνων. Αφορά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές του ροδακίνου, τη διάθεση των ροδακίνων Εδέσσης, καθώς και το κόστος παραγωγής της καλλιέργειας του ροδακίνου. Στη συνέχεια θα μελετήσουμε τη βιολογία της καλλιέργειας του κερασιού, δηλαδή τα βοτανικά χαρακτηριστικά και τις ποικιλίες των κερασιών που καλλιεργούνται στην περιοχή της Έδεσσας. Επίσης θα αναφερθούμε στη φημισμένη Γιορτή Κερασιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην περιοχή της Έδεσσας. Εξετάζεται η εξέλιξη της τιμής του κερασιού, όπως επίσης και η εξέλιξη της παραγόμενης ποσότητας κερασιών στο πέρασμα του χρόνου. Αναφέρονται οι εισαγωγές και οι εξαγωγές των κερασιών Εδέσσης, όπως επίσης και το κόστος παραγωγής της καλλιέργειας του κερασιού.

Thesis
NonPeerReviewed

Τιμές (Οικονομία)
Κερασιά - Ελλάδα
Ροδακινιά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.