Μελέτη και σχεδιασμός υδροδότησης οικισμού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Μελέτη και σχεδιασμός υδροδότησης οικισμού

Τσόγκας, Λάζαρος
Πάπιας, Γεώργιος

Το αντικείμενο της παρούσης μελετης είναι η αντικατάσταση υπάρχοντος αγωγού υδροδότησης της υφιστάμενης δεξαμενής από πηγή που βρίσκεται πλησίον της Εθνικής οδού με κατεύθυνση τη Λάρισα. Επίσης, ο σχεδιασμός δυο νέων δεξαμενών, 40 m3 και 100 m3 αντίστοιχα, αντλητικού συγκροτήματος εντός της δεξαμενής των 40 m3 , καθώς και η διαοτασιολόγηση των αγωγών σύνδεσης των δεξαμενών (καταθλιπτικός) και υδροδότησης του οικισμού (βαρύτητας). Ο τελευταίος αγωγός, θα καταλήγει σε φρεάτιο πιεζοθραύσεως πριν την διάθεση του ύδατος στον οικισμό. Η υπάρχουσα δεξαμενή, η οποία βρίσκεται πλησίον της νεας δεξαμενής των 40 m3, θα αντικατασταθεί από τη νεα αυτή δεξαμενή. Έχουν προβλεφθεί και δύο φρεάτια αναμονής κατά μήκος του αγωγού υδροδότησης του οικισμού, χ.θ. 0+183,79 και χ.θ. 0+279,46, γιατί προβλεπεται από τη δεξαμενή των 100 m3 να υδρευθούν μελλοντικά και άλλοι παρακείμενοι οικισμοί.

Thesis
NonPeerReviewed

Ύδρευση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.