Η εξέλιξη του σχεδιασμού του ραδιοφώνου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Η εξέλιξη του σχεδιασμού του ραδιοφώνου

Χάϊδας, Δημήτριος

Πήρα την πρωτοβουλία να αναπτύξω το θέμα της εξέλιξης του σχεδιασμού του ραδιόφωνου γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει ο τρόπος σκέψης των σχεδιαστών μέσα στο πέρασμα του χρόνου μεταξύ των δεκαετιών από το 1920 εώς και σήμερα. Η αποτύπωση των ιδεών των σχεδιαστών του ραδιοφώνου ανά δεκαετίες παρουσιάζει χωρίς αμφιβολία ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ερευνάται το κατά πόσο συμβαδίζουν με τα δρώμενα της κάθε εποχής. Στη διερεύνηση του θέματος θα αναφερθούν εκτός από το πλούσιο παρελθόν του σχεδιασμού του ραδιοφώνου και τα γεμάτα με υποσχέσεις σχεδιαστικά βήματα που ήδη πραγματοποιούνται η επρόκειτο να επιτευχθούν. Απαραίτητη κρίνεται η διευκρίνιση ότι το θέμα αναφέρεται στον εξωτερικό σχεδιασμό του ραδιοφώνου και δεν αφορά τον εσωτερικό του μηχανισμό.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Ραδιόφωνο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.