Ηλεκτρονική παρακολούθηση, απόδοση εργαζομένων: αποτελέσματα, βελτιωτικές παρεμβάσεις: έρευνα σε μία επιχείρηση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ηλεκτρονική παρακολούθηση, απόδοση εργαζομένων: αποτελέσματα, βελτιωτικές παρεμβάσεις: έρευνα σε μία επιχείρηση

Παπαϊωάννου, Χαράλαμπος

Στην σημερινή εποχή οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ολοένα και περισσότερο εισβάλουν σε αυτή με τρόπο μοναδικό, παρακινώντας όλο και περισσότερους ώστε να ανταπεξέλθουν στις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο τομέας των ηλεκτρονικών επικοινωνιών απορροφάται από ένα τεράστιο αριθμό επιχειρήσεων, με σκοπό να προάγουν τη βέλτιστη απόδοση των οργανισμών τους μέσα από ηλεκτρονικά συστήματα και από διάφορες δικτυακές εφαρμογές. Αυτές με τη σειρά τους έχουν σαν σκοπό να παρακολουθούν την εξέλιξη και την πορεία των επιχειρήσεων έτσι ώστε μέσα απ’ την απόδοσή τους να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα των στόχων τους. Ωστόσο οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες με τις εφαρμογές τους να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ερμηνεύονται με πολλούς τρόπους όσον αφορά την εννοιολογική τους σημασία που αποκτούν με την καθημερινή χρήση τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Πληροφοριακή τεχνολογία
Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.