Καθημερινές πολιτικές στους χώρους εργασίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Καθημερινές πολιτικές στους χώρους εργασίας

Γκιούσα, Μαρία
Τσιακάλου, Ελένη

Η λειτουργική εξάρτηση είναι η μάθηση που λαμβάνει χώρα όταν το άτομο αναγνωρίζει τη σχέση μεταξύ μιας συμπεριφοράς και των συνεπειών της. Η διατήρηση της συγκέντρωσης και του ενδιαφέροντος των υπαλλήλων είναι απαραίτητη για να συνεισφέρουν το πλήρες δυναμικό τους στην επιχείρησή σας. Οι υπάλληλοι οφείλουν να γνωρίζουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους, ιδιαίτερα όταν ξεκινούν καινούρια δουλειά. Η αναζήτηση συγκατάθεσης ενδέχεται να εξελιχθεί τόσο κυριαρχική σε μια ομάδα ώστε να παραμερίσει την αντικειμενική αξιολόγηση. Σε μια ενιαία ομάδα, τα άτομα πραγματικά πιστεύουν ότι μια κακή πρόταση είναι καλή, χωρίς καν να την εξετάσουν προσεκτικά. Ίσως το πιο δύσκολο μέρος στη δημιουργία μιας τέλειας ομάδας είναι να ενθαρρύνετε τη θετική και ανεπίσημη συνεργασία μεταξύ των μελών της, όταν εσείς δεν είστε εκεί.

Thesis
NonPeerReviewed

Εργασιακές σχέσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.