Σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα και εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα και εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης

Κωδουνάς, Χαρίσιος

Η εργασία αυτή θα προσπαθήσει να καλύψει το σύνολο των σύγχρονων τραπεζικών προϊόντων στην ελληνική αγορά που προσφέρονται από τις εμπορικές τράπεζες καθώς και την εξυπηρέτηση που προσφέρεται από τα εναλλακτικά δίκτυα τους.Νέες προοπτικές ανοίγονται στις τράπεζες όπου κάθε χρόνο αυξάνουν τα κέρδη και τον κύκλο εργασιών τους μετά από τον πυρετό των συγχωνεύσεων και εξαγορών την δεκαετία του 1980 και 1990 στην Ελλάδα. Στην χώρα μας υπάρχουν μεγάλες, μεσαίες και μικρές τράπεζες που μοιράζονται το μερίδιο της αγοράς. Οι επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον τραπεζικό κλάδο, δέχονται τις υπηρεσίες που τους προσφέρονται και πληρώνουν για αυτές εξυπηρετώντας τους σκοπούς τους. Τέλος, οι γρήγορες τεχνολογικές αλλαγές που έρχονται δεν μπορούν να συλληφθούν με τον ανθρώπινο νου, ο καθένας από μας θα κυκλοφορεί με μια μικροσκοπική κάρτα όπου θα πραγματοποιεί όλες τις συναλλαγές τους και τα καλύτερα έπονται.

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.