Αναπτύσσοντας τα "έξυπνα ηλεκτρικά δίκτυα - smart grids"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Αναπτύσσοντας τα "έξυπνα ηλεκτρικά δίκτυα - smart grids"

Σορτίκος, Άγγελος

Στο 2ο κεφάλαιο θα αναφερθεί σε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των έξυπνων δικτύων, τη δυνατότητα νησιδοποίησης των τμημάτων του δικτύου και τους στόχους των Εξυπνων δικτύων με ευφυή αποθήκευση ενέργειας. Παρακάτω αναφέρεται στους λόγουςπου καθιστούν αναγκαία πλέον τα έξυπνα δίκτυα, τις παραμέτρους που καθιστούν ένα δίκτυο έξυπνο καθώς επίσης θα συγκρίνουμε την λειτουργία ενός παραδοσιακού δικτύου με αυτή ενός δικτύου με νέα αρχιτεκτονική. Παρακάτω θα επισυμανθεί η εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων ως τη νέα τεχνολογία και τη μορφή αυτοκίνησης, τη σχέση ανάμεσα στη νέα αυτή τεχνολογία και τη συμβατική, καθώς και τα επίπεδα φόρτισης των οχημάτων αυτών σε συνάρτηση με τα έξυπνα δίκτυα.

Thesis
NonPeerReviewed

Τεχνολογικές καινοτομίες
Ενεργειακή έρευνα
Αυτοκίνητα - Περιβαλλοντικές απόψεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.