Δομή και λειτουργία μηχανής παραγωγής πλαστικών φιάλων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Δομή και λειτουργία μηχανής παραγωγής πλαστικών φιάλων

Σωτηρίου, Ασημίνα
Γαλανοπούλου, Χρυσή

Το θέμα το οποίο μας δόθηκε για παρουσίαση, βασίζεται στην δομή και λειτουργία μιας μηχανής παραγωγής πλαστικών φιαλών ενός εργοστασίου. Συγκεκριμένα εστιάσαμε την προσοχή μας στο μοντέλο ΚΕ 35Α. Η εταιρεία Κ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε. η οποία είναι η μοναδική κατασκευαστική εταιρεία Φυσητικών Μηχανημάτων στην Ελλάδα προθυμοποιήθηκε να μας βοηθήσει με τις πληροφορίες που διέθετε. H υψηλής ποιότητας Φυσητικές Μηχανές κατασκευάζονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και τα Πρότυπα Ασφαλείας που απαιτούνται για τη σήμανση CE. Στην εργασία εξετάζεται η λειτουργία της μηχανής (ηλεκτρολογικά και μηχανικά), τις προδιαγραφές που πρέπει να ακολουθεί, τις δυνατότητες παραγωγής τα τμήματα από τα οποία αποτελείται καθώς και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η παραγωγή. Μας ενημέρωσαν ότι η υψηλής ποιότητας Φυσητικές Μηχανές κατασκευάζονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και τα Πρότυπα Ασφαλείας που απαιτούνται για τη σήμανση CE. Η λειτουργία της μηχανής (ηλεκτρολογικά και μηχανικά), τις προδιαγραφές που πρέπει να ακολουθεί, τις δυνατότητες παραγωγής τα τμήματα από τα οποία αποτελείται καθώς και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η παραγωγή.

Thesis
NonPeerReviewed

Πλαστικά
Εργοστάσια - Διοίκηση και οργάνωση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.