Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ανελκυστήρες

Γεωργιάδης, Απόστολος
Παρμάκης, Αθανάσιος

Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ένα θέμα αρκετά ενδιαφέρων και συνεχώς αναπτυσσόμενο. Τους ανελκυστήρες. Η εργασία περιλαμβανει:1) εισαγωγικά σχόλια με την ιστορική και τεχνολογική εξέλιξη του ανελκυστήρα 2) σύντομη θεωρία για τους ηλεκτροκίνητους ανελκυστήρες 3) θεωρία , λίγο πιο ανεπτυγμένη, για τους υδραυλικούς ανελκυστήρες και τέλος 4) κατασκευάσαμε έναν ηλεκτρικό πίνακα με τα απαραίτητα στοιχειά αυτοματισμού για τη λειτουργία ενός σύγχρονου υδραυλικού ανελκυστήρα χρησιμοποιώντας PLC, αντικαθιστώντας τον κλασικό αυτοματισμό. παραθέτωντας και τα αντίστοιχα σχεδία . Ορισμός: Με τον όρο ανελκυστήρας εννοούμαι μια μόνιμη εγκατεστημένη συσκευή ανύψωσης που εξυπηρετεί καθορισμένα επίπεδα και έχει θάλαμο προσιτό στους χρήστες που κινείται μεταξύ κατακόρυφων οδηγών η οδηγών με κλίση μικρότερη ως προς την κατακόρυφο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανελκυστήρες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.