Ηλεκτρικές και θερμικές καταναλώσεις σε βιομηχανίες της Δυτικής Μακεδονίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ηλεκτρικές και θερμικές καταναλώσεις σε βιομηχανίες της Δυτικής Μακεδονίας

Τογιόπουλος, Δημήτριος
Ευστρατίου, Σταύρος

Στόχος της παρούσας πτυχιακής είναι η καταγραφή των ηλεκτρικών όσο και των θερμικών καταναλώσεων σε επιλεγμένες μεγάλες βιομηχανίες της Δυτικής Μακεδονίας. Για την καταγραφή των στοιχείων δημιουργήθηκε το ερωτηματολόγιο του παραρτήματος που στόχο έχει να αντληθούν οι απαραίτητες πληροφορίες της πτυχιακής. Επίσης, για τις επιλεγμένες βιομηχανίες συλλεχτήκαν στοιχεία από το διαδίκτυο, όπου βρέθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο, ιστοσελίδα και σε πιο σημείο του οδικού δικτύου βρίσκονται). Στην συνέχεια εισήχθησαν σε έγγραφο excel ώστε να είναι όλες συνοπτικά σε ένα πίνακα μαζί με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Ακόμα οι ερωτήσεις εισήχθησαν σε αρχείο word μαζί με τα απαραίτητα κενά ώστε να απαντηθούν. Κατά την επίσκεψη στις βιομηχανίες παρατηρήθηκε ότι είναι απαραίτητο να προστεθούν επιπλέον ερωτήσεις ώστε να αντληθούν περισσότερες πληροφορίες για να βγουν πιο σαφή συμπεράσματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρική ενέργεια
Βιομηχανία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.