Ηλεκτροκίνηση στα δίτροχα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ηλεκτροκίνηση στα δίτροχα

Παπαδοπούλου, Μαρία
Χαροπούλου, Γεωργία

Είναι γεγονός πλέον πως ολοένα και περισσότερες εταιρίες στρέφονται στην παραγωγή ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση. Για πολλούς πρόκειται για ακόμα ένα γκατζετάκι που θα ήθελαν να προσθέσουν στη συλλογή τους. Για άλλους πάλι, είναι κάτι το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με την «ποδηλατική τους φιλοσοφία». Άλλοι το βλέπουν ως ένα όχημα που ίσως λύσει το πρόβλημα στην καθημερινή τους μετακίνηση. Άλλοι το θεωρούν περιττό και άλλοι πολύ βαρύ για να είναι εύκολο στη χρήση. Τι είναι τελικά αυτά τα ηλεκτρικά ποδήλατα; Έρχονται να αντικαταστήσουν την εικόνα ενός κλασικού ποδηλάτου που έχουμε στο μυαλό μας; Ή μήπως μπορεί να γίνουν η λύση στο καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες κάτοικοι μικρών και μεγάλων πόλεων; Και για αυτούς ακριβώς τους λόγους το electro-bike μπορεί να προσφέρει μία καινούρια ζωή.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρικός εξοπλισμός και συσκευές
Μεταφορές - Περιβαλλοντικές απόψεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.