Σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και υπηρεσίες των SPA

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής και υπηρεσίες των SPA

Τζίβα, Λαμπρινή

Στην εργασίας γίνεται ιστορική αναδρομή στην αισθητική του σώματος. Από την αρχαιότητα έως την σημερινή σύγχρονη εποχή , παρουσιάζεται ο σημαντικός ρόλος που έχει η εξωτερική όμορφη εμφάνιση. Παρουσιάζεται το επάγγελμα του αισθητικού και το νομοθετικό πλαίσιο που ορίζει τις αρμοδιότητες του αλλά και καθορίζει τον τρόπο οργάνωσης ενός σύγχρονου κέντρου αισθητικής. Σταδιακά αναπτύσσεται ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας μιας επιχείρησης αυτής της μορφής. Αναφέρεται γενικά στην διαφήμιση και το marketing. Μέσα όμως από την γενική παρουσίαση αυτών των δύο εννοιών , δίνονται οι κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσει ένας ελεύθερος επαγγελματίας ώστε να προβληθεί σωστά η επιχείρηση του. Τέλος παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια αυτής της μελέτης.

Thesis
NonPeerReviewed

Υπηρεσίες υγείας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.