Η παγίδα του εύκολου δανεισμού στις σύγχρονες χρηματοοικονομικές συνθήκες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Η παγίδα του εύκολου δανεισμού στις σύγχρονες χρηματοοικονομικές συνθήκες

Λισγαράς, Κωνσταντίνος

Η εργασία πραγματεύεται τη δανειοδότηση στα πλαίσια της τράπεζας και των δανειοληπτών. Αναλύοντας την πορεία της στο χρόνο διαπιστώνεται ότι επιδέχτηκε αλλαγές στον τρόπο και στον θεσμό της. Επιχειρούμε να αναλύσουμε τα οφέλη τόσο από την πλευρά των δανειοληπτών όσο και από την πλευρά των τραπεζικών ιδρυμάτων, τις σχέσεις πλεονεκτημάτων των μεν και των δε με στόχο των δανειοληπτική ικανότητα. Κίνητρο να αναθέσουμε τη σχέση των δύο μερών αναδεικνύοντας την καλύτερη συνεργασία προστατεύοντας τα δικαιώματα. Γίνεται μια βαθιά ανάλυση των ειδών δανειοδότησης με προοπτική το μέλλον. Ερευνώνται οι παράμετροι πιστώσεων των τραπεζικών ιδρυμάτων και η οικονομική ευμάρεια για δανειοληψία στις σύγχρονες χρηματοοικονομικές και καταναλωτικές συνθήκες κρίσεων. Παρατηρούμε μια τάση αύξησης δανειοληψίας η οποία ελλοχεύει κινδύνους. Τέλος, επιχειρώντας να βοηθήσουμε τον δανειολήπτη θέσαμε ως βασικό ερευνητικό καθήκον να βοηθήσουμε στην αποφυγή όλων των κινδύνων.

Thesis
NonPeerReviewed

Δάνεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.