Υποδομές διαδικτύου για παροχή υπηρεσιών στους φοιτητές της ΣΤΕΦ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Υποδομές διαδικτύου για παροχή υπηρεσιών στους φοιτητές της ΣΤΕΦ

Αμανατίδης, Λάζαρος

Στόχος της πτυχιακής εργασίας, είναι η δημιουργία ενός server φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μία διαδικτυακή πύλη στην οποία οι φοιτητές των τμημάτων της σχολής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες. Η πλατφόρμα αυτή υλοποιήθηκε με CMS (Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) Joomla και Moodle, χρησιμοποιεί MySQL Database Server, Apache HTTP Server, PHP γλώσσα προγραμματισμού, και φιλοξενείται σε λειτουργικό σύστημα Ubuntu 9.04. Ο εξυπηρετητής φιλοξενεί μέσω λογαριασμών χρηστών, περιεχόμενο με δωρεάν εφαρμογές, συνδέσμους στο διαδίκτυο, καθώς και την ύλη του μαθήματος Μικροϋπολογιστές εργαστήριο στη πλατφόρμα Moodle, με αποτέλεσμα να μπορεί να πραγματοποιηθεί το μάθημα μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο στην εκπαίδευση
Εκπαίδευση εξ΄ αποστάσεως

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.