Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη

Κίτος, Γεώργιος

Η πτυχιακή αυτή αφορά την ηλεκτρομηχανολογική μελέτη τριών αιθουσών στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Για την ακρίβεια οι αίθουσες αυτές είναι τρία εργαστήρια τα οποία αποτελούνται από κύρια αίθουσα, γραφείο και αποθήκη. Σκοπός της μελέτης ήταν να χρησιμοποιήσω όσες γνώσεις έχω πάρει από το Τ.Ε.Ι. αλλά και να τις διευρύνω έτσι ώστε να έχω περισσότερα εφόδια για την συνέχεια της ζωής μου. Στην μελέτη αυτή κυριαρχεί η οικολογική συνείδηση και η αγάπη προς το περιβάλλων. Για την ακρίβεια χρησιμοποιήθηκαν τα τελευταία τεχνολογικά μέσα, όπως η χρήση της γεωθερμίας, BMS, λάμπες τελευταίας τεχνολογίας και άλλα, έτσι ώστε να έχουμε την μικρότερη κατανάλωση ενεργείας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ένα καθαρό σύστημα το οποίο συνδυάζει οικονομία, ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.