Υπολογισμός υποσταθμού έλξης Μ/Σ 10MVA 150KV/25KV

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Υπολογισμός υποσταθμού έλξης Μ/Σ 10MVA 150KV/25KV

Γκιντίδης, Χρυσοβαλάντης

Η πτυχιακή αυτή εργασία ασχολείται με τους υποσταθμούς έλξης του δικτύου ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ και της γραμμής επαφής αυτού. Ξεκινώντας την τεχνική έκθεση κάνουμε κάποιους ηλεκτρικούς υπολογισμούς σύμφωνα με τίς υποχρεώσεις που υπάρχουν για την μελέτη του υποσταθμού. Αυτοί περιλαμβάνουν τις εντάσεις των ρευμάτων βραχυκύκλωσεις,τον υπολογισμό των διατομών των καλωδίων,τις μέγιστες εντάσεις φορτίου κ.α. Γίνεται περιγραφή των Υ/Σ έλξης καθώς των κυκλωμάτων αυτού,πρωτευόντων και δευτερευόντων. Έπειτα περιγράφουμε τον εξοπλισμό και τα χρησιμοποιούμενα υλικά. Σημαντικό για την προστασία της γραμμής επαφής που τροφοδοτούν οι Υ/Σ ειναι η σύνθετη αντίσταση αυτής,της οποίας γίνεται υπολογισμός. Η γείωση του Υ/Σ ειναι εξίσου δημαντική για την ασφάλεια τοσο του χώρου οσο κ του δικτύου,γι’αυτό πραγματοποιείται υπολογισμός της εγκατάστασης γείωσης.

Thesis
NonPeerReviewed

Κυκλώματα
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
Μεταφορικά μέσα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.