Κατασκευή αυτοματισμού συνεργαζόμενων ανελκυστήρων προσώπων που λειτουργεί με σύστημα συλλογής-επιλογής κλήσεων (full collective - selective duplex). Εφαρμογή σε P.L.C.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Κατασκευή αυτοματισμού συνεργαζόμενων ανελκυστήρων προσώπων που λειτουργεί με σύστημα συλλογής-επιλογής κλήσεων (full collective - selective duplex). Εφαρμογή σε P.L.C.

Λαζαρίδης, Αναστάσιος

Οι ανελκυστήρες ανάλογα με την αρχή λειτουργίας τους, τον τρόπο απομνημόνευσης κλήσης και τον προορισμό τους διακρίνονται:Επίσης οι ανελκυστήρες ανάλογα του αριθμού ταχυτήτων που λειτουργούν διακρίνονται: •Ανελκυστήρες μιας ταχύτητας. •Ανελκυστήρες πολλών ταχυτήτων. •Συνεχούς ρύθμισης ταχύτητας. Και ανάλογα του συστήματος ελέγχου τους σε: •Μεμονωμένους. •Συνεργαζόμενους. Στη παρούσα εργασία θα αναλυθούν οι ανελκυστήρες προσώπων που χρησιμοποιούνται κυρίως για την μεταφορά ανθρώπων και κατά συνέπεια πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μεταφοράς τους κατά τις ώρες αιχμής. Επίσης, οι θάλαμοι των ανελκυστήρων αυτών πρέπει να έχουν καλαίσθητη εμφάνιση. Αντίθετα, οι ανελκυστήρες φορτίων (μικρών ή μεγάλων) χαρακτηρίζονται από την γερή κατασκευή τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανελκυστήρες
Αυτοματισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.