Μελέτη υβριδικού συστήματος ενδοδαπεδίας Θέρμανσης κατοικίας με χρήση ηλιακών συλλεκτών και λέβητα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Μελέτη υβριδικού συστήματος ενδοδαπεδίας Θέρμανσης κατοικίας με χρήση ηλιακών συλλεκτών και λέβητα

Κυρίτσης, Κωνσταντίνος

Το αντικείμενο της πτυχιακής εργασίας, είναι η μελέτη ενδοδαπέδιας θέρμανσης, η οποία αποσκοπεί σε μια πιο οικολογική, ομοιόμορφη και πιο υγιεινή θέρμανση των χώρων μιας κατοικίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση ηλιακών συλλεκτών εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια η οποία υπάρχει άφθονη στην χώρα μας, σαν εφεδρικό σύστημα θέρμανσης του νερού το σύστημα θα συνεργάζεται με έναν λέβητα, ο οποίος θα τίθεται σε λειτουργία όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο μέσω ενός αυτοματισμού. Το αποτέλεσμα που θα απορρέει από την εκπόνηση της μελέτης είναι ότι μπορεί να επιτευχθεί η θέρμανση μιας κατοικίας η ακόμα με κάποιες τροποποιήσεις την θέρμανση δημόσιων χωρών με μια ήπια μορφή ενέργειας την ηλιακή που είναι ένας οικολογικός και οικονομικός τρόπος θέρμανσης, δηλαδή το ζητούμενο της σύγχρονης εποχής.

Thesis
NonPeerReviewed

Ενεργειακή πολιτική
Ηλιακή ενέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.