Συγκριτική ανάλυση των τιμολογιακών προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας στην ελληνική αγορά

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Συγκριτική ανάλυση των τιμολογιακών προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας στην ελληνική αγορά

Θωμαΐδου, Αλεξάνδρα
Αλιμονάκη, Σταματία

Στην παρούσα εργασία θα γίνει μια συγκριτική ανάλυση τιμολογιακών προγραμμάτων στην ελληνική αγορά, Μία σύντομη αναδρομή στη σχετικά πρόσφατη ιστορία της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι απαραίτητη για την κατανόηση της αλματώδους εξέλιξης της συγκεκριμένης τεχνολογίας αλλά και της πολυδιάστατης προσφοράς της στη ζωή του ανθρώπου. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο κεφάλαιο της εργασίας αναλύεται ο ορισμός και η ιστορική εξέλιξη της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Φαίνεται πως από τα παλαιά χρόνια μέχρι σήμερα η τηλεφωνία είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία επικοινωνίας για τον άνθρωπο. Στη συνέχεια αναλύεται το θεσμικό πλαίσιο της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται συγκριτική ανάλυση των προγραμμάτων και χρεώσεων της κινητής τηλεφωνίας. Στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζεται ο ανταγωνισμός της τηλεφωνίας καθώς και τα οικονομικά αποτελέσματα κάθε εταιρίας. Επίσης επισημαίνονται οι προοπτικές που φιλοδοξεί να πετύχει κάθε εταιρία για το έτος 2010. Στο δεύτερο υποκεφάλαιο του κεφαλαίου γίνεται μια συγκριτική ανάλυση αυτών των αποτελεσμάτων και στις τρεις εταιρίες (Vodafone, wind cosmote). Τέλος γίνεται μια αναφορά για το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας στην ελληνική αγορά τα επόμενα χρόνια. Συμπεραίνεται ότι εν μέσω της κρίσης που υπάρχει όπως όλοι οι κλάδοι έτσι και αυτός επηρεάζεται άμεσα στο προσεχές μέλλον.

Thesis
NonPeerReviewed

Τιμές (Οικονομία)
Κινητή τηλεφωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.