Παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού για την ανάλυση συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας βάση του προγράμματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού για την ανάλυση συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας βάση του προγράμματος

Κύρκος, Αθανάσιος

H συγκεκριμένη εργασία έχει ως στόχο να χρησιμοποιηθεί με τρόπο τέτοιο, έτσι ώστε κάθε βήμα να ακολουθείται από το τι έγινε προηγουμένως. Για την βοήθεια του χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Tutorial Manager (Διαχειριστής Βοηθήματος) είτε για έλεγχο του βοηθητικού project (έργου) στην αρχή του κάθε βήματος, ή για εκκαθάριση (σφαλμάτων) στο τέλος αυτού. Ο Tutorial Manager, από προεπιλογή, ΔΕΝ έχει σκοπό την εγκατάσταση ενός project, αλλά τον έλεγχο του δεδομένων που καταχώρησε ο χρήστης. Εάν δεν βρεθεί το βοηθητικό project ή περιέχει λάθη, ο Tutorial Manager θα εμφανίσει μηνύματα σφάλματος Το πρόγραμμα PowerFactory, μια δημιουργία της DIgSILENT, είναι ένα εργαλείο που απευθύνεται σε μηχανικούς για την ανάλυση των βιομηχανικών και δημοσίων ηλεκτρικών συστημάτων ισχύος. Σχεδιάστηκε ως ένα ειδικό πακέτο λογισμικού αφοσιωμένο στα ηλεκτρικά συστήματα ισχύος και στην ανάλυση αυτών, με κύριο στόχο τη σχεδίαση και την βελτιστοποίηση της λειτουργίας των. Το όνομα DIgSILENT προέρχεται από «Digital SImuLation and Electrical NeTwork calculation program». Η έκδοση 7 ήταν παγκοσμίως το πρώτο πρόγραμμα ανάλυσης συστημάτων ενέργειας με ενσωματωμένο μονοφασικό γραφικό περιβάλλον. Το μονοφασικό διάγραμμα περιείχε λειτουργίες σχεδιασμού, επεξεργασίας και όλες τις σχετικές στατικές και δυναμικές λειτουργίες υπολογισμών. Το πακέτο λογισμικού PowerFactory σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από ικανούς μηχανικούς με πολυετή εμπειρία και στους δύο κλάδους της ανάλυσης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και προγραμματισμού. Η εγκυρότητα και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων που παράγονται από το πρόγραμμα αυτό έχουν επικυρωθεί από μια μεγάλη γκάμα οργανισμών που ασχολούνται με το σχεδιασμό και τη λειτουργία των συστημάτων ηλεκτρικής ισχύος.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρική ενέργεια - Περιβαλλοντικές απόψεις
Εκπαίδευση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.