Επιχειρηματικότητα σε οικολογικά προστατευμένες περιοχές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Επιχειρηματικότητα σε οικολογικά προστατευμένες περιοχές

Μαλαματένιου, Ηρώ

Στις μέρες μας κινδυνεύουν και χάνονται πολλές αξίες και ομορφιές. Η Λίμνη Κερκίνη είναι ένα μνημείο της φύσης που οφείλουμε όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να αναπτύξουμε, κάνοντας πραγματικότητα βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες. Για να θυμούνται όλες οι γενιές, σαν τη δική μου, μια εκδρομή στη λίμνη «για να δούμε τα νούφαρα τα βουβάλια, τους αργυροπελεκάνους, τους ερωδιούς,ένα τοπίο στην ομίχλη...» Η επιχειρηματικότητα στις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές δεν είναι είναι απλό θέμα. Η ανάπτυξη της κάθε επιχειρηματικής ιδέας χρειάζεται βαθιά και ουσιαστική μελέτη. Η παρακάτω εργασία διαπραγματεύεται την έννοια της επιχειρηματικής δράσης που αναφέρεται εξ ολοκλήρου την έννοια της προστασίας των οικολογικών περιοχών τις συνθήκες που προστατεύουν αυτές τις περιοχές και την ιδιαίτερη περίπτωση από την έννοια της ανάπτυξης επιχειρηματικότητας στην Λίμνη Κερκίνη στο τελευταίο κεφάλαιο της πτυχιακής αυτής εργασίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικολογία
Λίμνες - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.