Αυτοματισμός εγκατάστασης ηλιακού κλιματισμού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Αυτοματισμός εγκατάστασης ηλιακού κλιματισμού

Κοσμάς, Πολυχρόνης
Κίτσος, Γεώργιος

Ο Ήλιος είναι θεμελιώδης πηγή ενέργειας για όλες τις μορφές ζωής στη γη. Κάνει τα φυτά να μεγαλώνουν και την βροχή να πέφτει. Ακόμη και τα συμβατικά καύσιμα –πετρέλαιο, κάρβουνο και φυσικό αέριο είναι αποθήκες ηλιακής ενέργειας που σχηματίστηκαν από τα σώματα οργανισμών που έζησαν πριν εκατομμύρια χρόνια. Πράγματι με τον ένα η με τον άλλον τρόπο όλη η ενέργεια που χρησιμοποιείται πηγάζει από τον ήλιο και σήμερα χρησιμοποιούμε περισσότερη από ποτέ. Στην παρούσα εργασία αναφέρεται στην ηλιακή ψύξη και στην απαραίτητη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τις εγκαταστάσεις των ηλιακών κλιματιστικών, στο κόστος που έχουν, στον τρόπο διαχείρισης της παραγόμενης ενέργειας. Στο τέλος της εργασίας υπάρχουν τα ηλεκτρολογικά σχέδια της εγκατάστασης που περιγράφηκε.

Thesis
NonPeerReviewed

Αυτοματισμός
Κλιματισμός - Βιομηχανία και εμπόριο
Ηλιακή ενέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.