Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
PLC μέσω διαδικτύου

Βέρρος, Στέργιος

Αυτή η πτυχιακή εργασία είναι μια πηγή πληροφοριών για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και εξηγεί πως μπορούν ενεργοποιήσουν ένα PLC μέσω του Διαδικτύου με έναν μικροελεγκτή και εξηγείται μέσο διαφορετικών διαμορφούμενων ασκήσεων. Επίσης χρησιμεύει ως το βοηθητικό βιβλίο για την εκπαίδευσή μας και για τους σπουδαστές του Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Επιπλέον γράφεται για άλλους σπουδαστές και δασκάλους του τμήματος της ηλεκτρολογίας. Υπάρχουν 3 διαφορετικά μέρη από τα οποία το πρώτο μέρος δίνει κάποιες γενικές πληροφορίες για τους μικροϋπολογιστές, RS- 232 και το TCP/tin IP μικροελεγκτών. Το δεύτερο μέρος πηγαίνει ειδικά για τη διάταξη των συστατικών, των συνδέσεων και των επικοινωνιών. Η εργασία της διάταξης περιγράφεται επίσης σε αυτό το μέρος. Στο τελευταίο μέρος υπάρχουν 5 ασκήσεις διαμορφούμενες που χρησιμεύουν ως ένα παράδειγμα για τους σπουδαστές που πρέπει να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό του μικροελεγκτή (Festo).

Thesis
NonPeerReviewed

Μικροελεγκτές
Διαδικτυακός προγραμματισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.