Ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και στα τελικά προϊόντα των προϊόντων ζύμης

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2008 (EN)
Ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και στα τελικά προϊόντα των προϊόντων ζύμης

Κέντσα, Τάνια

Η παρούσα πτυχιακή εργασία υλοποιήθηκε έχοντας σαν κεντρικό άξονα την ποιότητα στις βιομηχανίες τροφίμων φυτικής προελεύσεως. Η ταχεία ανάπτυξη των βιομηχανιών τροφίμων και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για ασφαλή τρόφιμα με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά οδήγησαν στην αύξηση του αριθμού και της συχνότητας των ελέγχων. Στα πλαίσια αυτά, ο αρχικός εμπειρικός και χωρίς κάποια συγκεκριμένη συχνότητα, έλεγχος του τελικού προϊόντος αντικαταστάθηκε βαθμιαία από συστηματικούς ελέγχους που επεκτάθηκαν στις πρώτες ύλες, σε όλα τα στάδια παραγωγής καθώς και στο τελικό προϊόν. Σκοπός αυτής της πτυχιακής είναι η παρουσίαση του HACCP μέχρι σήμερα, καθώς και των κατηγοριών των κινδύνων που απαντώνται στη βιομηχανία τροφίμων, ο ορισμός της έννοιας της ποιότητας και των χαρακτηριστικών της και ο τρόπος διασφάλισης υψηλού επιπέδου υγιεινής στις βιομηχανίες τροφίμων.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϊόντα
Ποιοτικές προδιαγραφές
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)