Ψυκτικά συστήματα ανοιχτού εξατμιστικου κύκλου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Ψυκτικά συστήματα ανοιχτού εξατμιστικου κύκλου

Παπαδοπούλου, Ιωάννα

Στην εργασία αυτή αναφέρεται και αναλύεται η λειτουργία των ψυκτικών συστημάτων ανοιχτού εξατμιστικού κύκλου. Στο πρώτο μέρος της πτυχιακής εργασίας θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στην υιοθέτηση διαφορετικών προγραμμάτων για δημιουργία ψύξης με τη βοήθεια ηλιακής ενέργειας. Επίσης περιγράφονται οι πιο σημαντικές διατάξεις και υπογραμμίζονται οι στρατηγικές της κύριας λειτουργίας. Το βασικό ενδιαφέρον βρίσκεται στην παροχή της ηλιακής ενέργειας και τις συνέπειες της στο σχεδιασμό, στη λειτουργία και στον έλεγχο του εξοπλισμού ενός κλιματιστικού. Σε πολλά έργα, το σχέδιο που είναι υποχρεωτικό για τον κλιματισμό και το ηλιακό πεδίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε προγράμματα σχεδιασμού , τα οποία μπορούν να προέρχονται από τις πιο συνήθεις διατάξεις που τονίζονται σε αυτό το τμήμα. Δεν έχουν σκοπό να παρουσιάσουν πιθανές ή τεχνικά δυνατές διατάξεις , αλλά να δώσουν την αίσθηση του τι μπορεί να εφαρμοστεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Thesis
NonPeerReviewed

Κλιματισμός - Βιομηχανία και εμπόριο
Ηλιακή ενέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.