Κατασκευή τριφασικού μετασχηματιστή

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Κατασκευή τριφασικού μετασχηματιστή

Αγαθαγγελίδης, Κυριάκος

Σκοπός αυτής της εργασίας είναι η θεωρητική υποστήριξη της κατασκευής τριφασικού μετασχηματιστή(Μ/Σ), που δίνοντας 220 (V) στην είσοδο θα έχουμε 380 (V) στην έξοδο και την δυνατότητα μιας ενδιάμεσης λήψης 65 (V). Η βασική προτεινόμενη σύνδεση είναι αυτή του [Αστέρα – Ζικ Ζακ]. Έχουμε βέβαια και την δυνατότητα δημιουργίας και άλλων τρόπων σύνδεσης κάνοντας τις κατάλληλες συνδέσεις στις εξόδους του μετασχηματιστή. Βέβαια εκτός από την αναφορά στους τριφασικούς μετασχηματιστές (Μ/Σ) και στην σύνδεση [Αστέρα – Ζικ Ζακ] γίνεται και αναφορά και για τους μονοφασικούς μετασχηματιστές (Μ/Σ). Επίσης γίνεται ανάλυση του τρόπου κατασκευής του μετασχηματιστή (Μ/Σ) και αναφορά στους τύπους για τις υπολογιστικές πράξεις και την θεωρητική υποστήριξη των διάφορων τιμών από την πρακτική λειτουργία.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρική ενέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.