Γιατροί χωρίς σύνορα: οργάνωση, συνθήκες λειτουργίας και προοπτικές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Γιατροί χωρίς σύνορα: οργάνωση, συνθήκες λειτουργίας και προοπτικές

Πολυχρόνη, Αντωνία

Σκοπός μου στη εργασία, είναι να παραθέσω και να αναλύσω τη λειτουργία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» καθώς επίσης και να εξετάσω τον τρόπο οργάνωσης της αλλά και των προοπτικών που εμφανίζονται εντός των δύσκολων συγκυριών που προκύπτουν σε ευπαθείς ομάδες και οι οποίες έχουν την ανάγκη της συγκεκριμένης οργάνωσης. Αναλύω την ερμηνεία και την λειτουργία των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά τους. Αναλύονται και παρουσιάζονται όλα τα σχετικά χαρακτηριστικά της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ποιες οι υπηρεσίες που προσφέρονται σχετικά, ποιοι οι παράγοντες που επηρεάζουν την λειτουργία τα οργάνωσης αλλά και ποιες οι προοπτικές που εμφανίζονται σε μελλοντική βάση για την εν λόγω οργάνωση.

Thesis
NonPeerReviewed

Μη κυβερνητικές οργανώσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.