Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2009 (EN)
Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP

Αγοράκης, Σταύρος

Η τροφή είναι το σημαντικότερο μέλημα του άνθρωπο. Από την ύπαρξη του ακόμα καθημερινά αγωνιούσε για την εύρεση τροφής. Με την εξέλιξη του, εξελίχθηκε και η τροφή. Σήμερα ο καθένας θέλει το τρόφιμο που θα μπει στο σπίτι του να είναι ασφαλές και υγιεινό. Αυτό επιδιώκουν και οι επιχειρήσεις, εργοστάσια, εταιρίες, μονάδες που ασχολούνται με τα τρόφιμα. Στην εργασία θα γίνει προσπάθεια να κατανοηθεί το πώς επιτυγχάνεται η παραγωγή ενός ασφαλές τροφίμου με τη βοήθεια του HACCP, ένα συστήματα που εφαρμόζεται στις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες τροφίμων για την εξασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων. Το σύστημα HACCP προσεγγίζει τη μικροβιολογική επικινδυνότητα των τροφίμων και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με συγκεκριμένες διαδικασίες. Οι τρεις κατηγορίες των κινδύνων είναι οι: χημικοί, φυσικοί, βιολογικοί.

Thesis
NonPeerReviewed

Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Ασφάλεια τροφίμων
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)