Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP

Αγοράκης, Σταύρος

Η τροφή είναι το σημαντικότερο μέλημα του άνθρωπο. Από την ύπαρξη του ακόμα καθημερινά αγωνιούσε για την εύρεση τροφής. Με την εξέλιξη του, εξελίχθηκε και η τροφή. Σήμερα ο καθένας θέλει το τρόφιμο που θα μπει στο σπίτι του να είναι ασφαλές και υγιεινό. Αυτό επιδιώκουν και οι επιχειρήσεις, εργοστάσια, εταιρίες, μονάδες που ασχολούνται με τα τρόφιμα. Στην εργασία θα γίνει προσπάθεια να κατανοηθεί το πώς επιτυγχάνεται η παραγωγή ενός ασφαλές τροφίμου με τη βοήθεια του HACCP, ένα συστήματα που εφαρμόζεται στις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες τροφίμων για την εξασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων. Το σύστημα HACCP προσεγγίζει τη μικροβιολογική επικινδυνότητα των τροφίμων και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με συγκεκριμένες διαδικασίες. Οι τρεις κατηγορίες των κινδύνων είναι οι: χημικοί, φυσικοί, βιολογικοί.

Thesis
NonPeerReviewed

Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Ασφάλεια τροφίμων
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.