Η επιχειρηματικότητα και η ανταγωνιστικότητα στην σύγχρονη ελληνική οικονομία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Η επιχειρηματικότητα και η ανταγωνιστικότητα στην σύγχρονη ελληνική οικονομία

Μαραγκοπούλου, Ελευθερία
Τσαρτσαμπαλίδη, Κυριακή

Η παρούσα εργασία αποτελεί μια έρευνα για την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας. Περιλαμβάνει εισαγωγικές έννοιες και ορισμούς καθώς και στοιχεία που αφορούν την κατάταξη της Ελλάδας όσον αφορά την Επιχειρηματικότητα και την Ανταγωνιστικότητα σε σχέση με άλλες χώρες της γης. Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, και δυστυχώς ο καθένας το βιώνει στην καθημερινότητά του, η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύ δυσμενή οικονομική κατάσταση, την επονομαζόμενη «οικονομική κρίση». Καθημερινά οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, που ως επί τω πλείστον είναι ΜΜΕ, κλείνουν λόγω του ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα νέα οικονομικά δεδομένα. Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η χώρα μας κάθε χρόνο χάνει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ανταγωνιστικότητας.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικότητα
Ανταγωνισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.