Η πορεία των επιχειρήσεων στην Αργεντινή μετά το τέλος της οικονομικής κρίσης του 2001

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Η πορεία των επιχειρήσεων στην Αργεντινή μετά το τέλος της οικονομικής κρίσης του 2001

Λάσπα, Ελένη

Στην εργασία γίνεται μια πολύ μικρή και γενική εισαγωγή του αναγνώστη στην οικονομική κρίση της Αργεντινής. Καθώς και ένας παραλληλισμός με την Ελλάδα. Παρουσιάζονται ένα σύντομο ιστορικό της κρίσης για το πώς ξεκίνησε, ποια ήταν τα αίτια και ποια τα αποτελέσματα. Επιπλέον γίνεται μια αναφορά για την Ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ. Γίνεται λόγος για την οικονομία της Αργεντινής και τα μακροοικονομικά στοιχεία της χώρας πριν και μετά την κρίση. Παρουσιάζονται τα στοιχεία για τους κλάδους των επιχειρήσεων στην Αργεντινή σχετικά με την απασχόληση ,τις εισαγωγές και τις εξαγωγές αλλά και χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτοδιαχειριζόμενων επιχειρήσεων. Στο τέλος γίνεται εκτενής αναφορά στην κρίση στην Ελλάδα παρουσιάζοντας τα αίτια, τα αποτελέσματα και την Ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικονομική κρίση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.