Διαχρονική εξέλιξη της γεωργικής παραγωγής στον Ν. Δράμας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Διαχρονική εξέλιξη της γεωργικής παραγωγής στον Ν. Δράμας

Αθανασιάδης, Ανδρέας

Mία σημαντικό γεγονός που έχει καθιερωθεί στη γεωργία είναι η διαχρονική εξέλιξή της και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της. Για αυτό το λόγο θα αναλυθούν τα αποτελέσματα από την γεωργική παραγωγή στο Ν. Δράμας σε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα. Σημαντικό ρολό κατέχει και η μελέτη της γεωργίας στην Ελλάδα γενικότερα. Επίσης οι νέες καλλιέργειες και καινοτομίες που ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το νόημα της εργασίας είναι να εξεταστούν τα διαχρονική εξέλιξη της γεωργικής παραγωγής του Ν. Δράμας. Όσο αφορά τις νέες καλλιέργειες και καινοτομίες θα εξεταστεί η βιολογική καλλιέργεια, τα βιοκαύσιμα και τα ντόπια προϊόντα blueberries, τα οποία καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά στο Ν. Δράμας. Τέλος θα παρουσιαστούν τα γενικά χαρακτηριστικά του Ν. Δράμας.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα
Βιολογική γεωργία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.