Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Sports management

Γάκης, Άγγελος-Χρήστος

Η νέα εποχή επιφέρει στον αθλητισμό πολλούς από τους φόβους, τις προσδοκίες και τις δυνατότητες που επιφυλάσσει για άλλες επιχειρήσεις και δραστηριότητες. Ίσως το αυξανόμενο κόστος περιορίσει τους φιλάθλους που πηγαίνουν συχνά στο γήπεδο, πράγμα το οποίο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την προσφυγή τους στην τηλεόραση ή ίσως και στη συχνότερη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες. Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η τεχνολογία θα συνεχίσει να επιδρά στις αθλητικές εμπειρίες των καταναλωτών. Καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις, καλύτερος εξοπλισμός, βελτιωμένες μέθοδοι επικοινωνίας, εικονικές εμπειρίες και ποιος ξέρει τι άλλο, βρίσκεται μπροστά μας. Καθώς δημιουργούνται περισσότερες ευκαιρίες και ανταγωνίζονται για το χρόνο μας, οι επιλογές των καταναλωτών θα προσδιορίζουν τι είναι αποτυχία και τι επιτυχία. Υπάρχουν πολλές εξελίξεις που θα δούμε τα επόμενα χρόνια: αυξημένη κυβερνητική δραστηριότητα στην ρύθμιση και στον έλεγχο του αθλητισμού, περισσότεροι επαγγελματικοί σύλλογοι οι οποίοι θα δημιουργούνται με άδειες ιδιοχρησίας (franchising), μεγαλύτερη ευαισθησία στο περιβάλλον, 500 τηλεοπτικά κανάλια, κ.λπ. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις θα είναι ευεργετικές, ενώ κάποιες άλλες όχι. Είναι πολύ νωρίς για το πούμε.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάνατζμεντ
Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.