Η φοιτητική ζωή στα επαρχιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα: τρόπος ζωής, μέλλον και προοπτικές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Η φοιτητική ζωή στα επαρχιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα: τρόπος ζωής, μέλλον και προοπτικές

Παπαγιάγκου, Ιωάννης

Η έρευνα που ακολουθεί αναφέρεται στις συνήθειες των σπουδαστών που φοιτούν σε ένα επαρχιακό εκπαιδευτικό ίδρυμα και κατά συνέπεια, στις επιπτώσεις στην πόλη όπου ζουν προσωρινά. Η οικονομική ανάπτυξη των επαρχιακών πόλεων που φιλοξενούν αυτά τα ιδρύματα βασίζεται στους σπουδαστές που φοιτούν σε σχολή της επιλογής τους. Η τοπική κοινωνία οφείλει να γνωρίζει τις συνήθεις των σπουδαστών καθώς επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα και να επηρεάζεται από αυτές. Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την ακόλουθη έρευνα αναφέρονται στα σοβαρά προβλήματα των ελλείψεων και των αδυναμιών του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας. Η παρούσα οικονομική κατάσταση είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις επιλογές, τις αντιλήψεις και τις αντιδράσεις των σπουδαστών σε πολλά θέματα τα οποία αναλύονται εξίσου με τα παραπάνω.

Thesis
NonPeerReviewed

Τριτοβάθμια εκπαίδευση - Ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.