Η ελληνική κλωστοϋφαντουργία και ένδυση και οι προοπτικές των εξαγωγών της

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Η ελληνική κλωστοϋφαντουργία και ένδυση και οι προοπτικές των εξαγωγών της

Κωνσταντινίδου, Αικατερίνη

Η δομή της εργασίας είναι η συνήθης με πρόλογο κυρίως θέμα και επίλογο, το κυρίως μέρος αποτελείτε από τρία κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται λόγο στα βασικά χαρακτηριστικά-στοιχεία του κλάδου, όπως Ά ύλες , περιγραφή προϊόντων καθώς και μία αναφορά στο μέγεθος της εγχώριας παραγωγής. Το δεύτερο κεφάλαιο εισέρχεται σε ποίο ‘’καυτά’’ ζητήματα για τη σύγχρονη Κλωστοϋφαντουργία, όπως ο ρόλος της ανταγωνιστικότητας, του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και της τεχνολογίας. Ταυτόχρονα γίνεται και μια απεικόνιση του εξωτερικού εμπορίου της χώρας με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που μπόρεσα να βρω. Με το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο προσπαθώ να δώσω μία πιο σαφή εικόνα για τα ελληνικά δεδομένα για την μετά ΟΝΕ εποχή, κάνοντας αναφορά σε νέους όρους του κλάδου, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και στις προοπτικές εξέλιξης. .

Thesis
NonPeerReviewed

Κλωστοϋφαντουργία
Έντομα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.