Αυτόματη θερμοκηπιακή εγκατάσταση ελεγχόμενη μέσω κινητού τηλεφώνου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Αυτόματη θερμοκηπιακή εγκατάσταση ελεγχόμενη μέσω κινητού τηλεφώνου

Παπαδάκης, Μιχαήλ

Στα πλαίσια της σύγχρονης καταναλωτικής κοινωνίας, δημιουργήθηκαν τεράστιες ανάγκες για τη συνεχή και αδιάκοπη ροή κηπευτικών και άλλων φυτικών προϊόντων. Τα θερμοκήπια έρχονται να απαντήσουν σε αυτή την πρόκληση. Οι τεχνολογικές καινοτομίες χρησιμοποιούνται για τη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μιας εγκατάστασης θερμοκηπίου, με τη διαμόρφωση του ιδανικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των φυτών να αποτελεί τον βασικό στόχο του παραγωγού. Η συνεχής παρακολούθηση των συνθηκών, η ενημέρωση του παραγωγού αλλά και η αυτόματη επίλυση τυχόν προβλημάτων αποτελεί τον βασικό στόχο του κατασκευαστή μιας τέτοιας προηγμένης εγκατάστασης. Στην μελέτη που ακολουθεί παρουσιάζεται μια τέτοια σύγχρονη εγκατάσταση, με δυνατότητες αυτόματης ρύθμισης των συνθηκών περιβάλλοντος, αλλά και με δυνατότητες ειδοποίησης, με τη χρήση SMS, του παραγωγού για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται.

Thesis
NonPeerReviewed

Αυτόματος έλεγχος
Κινητή τηλεφωνία
Θέρμανση και κλιματισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.