Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα με την χρήση της Java 2 micro edition

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα με την χρήση της Java 2 micro edition

Τάκος, Δημήτριος

Η πτυχιακή εργασία που παρουσιάζεται έχει σαν αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με τη χρήση της Java 2 Micro Edition. Στα πλαίσια αυτής της ανάπτυξης ασχολούμαστε με τη θεωρεία που τη διέπει και μελετάμε τα εργαλεία που προσφέρει η Java 2 Micro Edition για την ανάπτυξη εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα. Επίσης αναφέρουμε κάποια βασικά πράγματα για τη Java. Επιπλέον θα αναφερθούμε στην ιστορία των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα περιγράφονται μεθοδολογίες σχεδίασης εφαρμογών που προορίζονται για κινητές συσκευές με ανίσχυρους επεξεργαστές και περιορισμένη μνήμη, με βάση τις ιδιαιτερότητες της γλώσσας. Συγκεκριμένα, αναλύονται οι επιλογές που υπάρχουν για την δημιουργία γραφικού περιβάλλοντος και οι τεχνικές με την βοήθεια των οποίων ο χρήστης θα μπορεί να επικοινωνεί με την εφαρμογή του εξομοιωτή (emulator) με java (έκδοση SDK 3.2). Επιπρόσθετα, παρουσιάζονται οι μέθοδοι με την βοήθεια των οποίων ο προγραμματιστής μπορεί να διαχειριστεί την μνήμη της φορητής συσκευής και να πραγματοποιήσει τη σύνδεση με το δίκτυο.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητή τηλεφωνία
Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.