Δημιουργία android εφαρμογής της Σχολής ΣΤΕΦ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Δημιουργία android εφαρμογής της Σχολής ΣΤΕΦ

Κυθραιώτης, Δημοσθένης

Η πτυχιακή αυτή έχει σκοπό, τη δημιουργία εφαρμογής android για τη σχολή ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Με τον τρόπο αυτό μια πιο ελαφριά εκδοχή των ιστότοπων των τμημάτων της σχολής ΣΤΕΦ, θα είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμη από οποιαδήποτε φορητή συσκευή. Αυτή η εκδοχή του ιστότοπου, θα περιέχει συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε τμήμα που απασχολούν κάθε σπουδαστή.Στη σημερινή εποχή, την κοινωνία της πληροφορίας, η ανάγκη πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι επιτακτική. Πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με το διαδίκτυο είτε ως μέσο εργασίας είτε ως μέσο ψυχαγωγίας. Μέχρι πρόσφατα τα κύρια μέσα που μας εξασφάλιζαν πρόσβαση στο διαδίκτυο ήταν οι σταθεροί και οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Λόγω όμως της ανάγκης για διαρκή συνδεσιμότητα, τα μέσα πρόσβασης έπρεπε και αυτά να εκσυγχρονιστούν. Αυτή την ανάγκη λοιπόν, ήρθαν να καλύψουν οι μικρότερου μεγέθους φορητές συσκευές. Τέτοιες συσκευές είναι τα λεγόμενα έξυπνα κινητά, και οι ταμπλέτες.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητή τηλεφωνία
Προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Διαδικτυακός προγραμματισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.