Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παρόν και μέλλον στην Ευρώπη των 27

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παρόν και μέλλον στην Ευρώπη των 27

Χατζηδάκης, Δημήτριος

Η εργασία αυτή παρουσιάζει στοιχεία όσον αφορά τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την εξέλιξή τους σε κοινοτικό επίπεδο σε άμεση εξάρτηση με τη μόλυνση του περιβάλλοντος και στηριζόμενη σε δεδομένα των τελευταίων δεκαετιών (1990 - 2006). Δίνει έμφαση στις εφαρμογές όλων των μορφών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και στην οικονομική, περιβαλλοντική και ενεργειακή συμβολή τους. Τα αποτελέσματα που εξάγονται, δείχνουν το μέγεθος της σημασίας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την άμεση ανάγκη συνεχούς ανάπτυξης και εκτενέστερης χρησιμοποίησή τους. Επίσης, παρουσιάζονται τα διάφορα συμπεράσματα που προέκυψαν από την όλη συλλογή των στοιχείων, καθώς και οι δυνατότητες που συνεπάγονται από αυτά.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.