Το επαγγελματικό μέλλον των αποφοίτων ηλεκτρολογίας όσο αναφορά την ανάπτυξη στη χώρα μας των ήπιων μορφών ενέργειας.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Το επαγγελματικό μέλλον των αποφοίτων ηλεκτρολογίας όσο αναφορά την ανάπτυξη στη χώρα μας των ήπιων μορφών ενέργειας.

Λέκκας, Γεώργιος

Η επιχειρηματικότητα είναι μια έννοια η οποία μπορεί να δοθεί από διάφορους ορισμούς, αναλόγως από πια οπτική την εξετάζει ο καθένας. Το βασικό της στοιχείο είναι η οργάνωση και το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι κερδοφόρο για να έχει λόγο ύπαρξης. Εξαρτάται άμεσα από την οικονομική πολιτική μιας χώρας με αποτέλεσμα να είναι μικρή λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην Ελλάδα. Λύσεις θα πρέπει να δοθούν από την ίδια την κυβέρνηση πριν επιβεβαιωθούν και οι πιο αισιόδοξοι επιχειρηματίες για τους χαμηλούς δείκτες τάσεως της αγοράς. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης έχει όπως όλοι οι απόφοιτοι έτσι και Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί να διερευνούν καλύτερα τον ρόλο και τις προοπτικές στις Ήπιες Μορφές Ενέργειας για την καλύτερη απασχόληση τους. Η παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την έρευνα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα όσο αναφορά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα του 2011 και 2012. Διαπιστώθηκε ότι λόγω της περιόδου κρίσης η ζήτηση της εγχώριας και ξένης επιχειρηματικότητας κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και επιπλέον παρουσιάζονται προτάσεις επίλυσης των εμποδίων που δημιουργούνται από την κρίση. Αναφέρονται τα προβλήματα της υψηλής φορολογίας για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα.

Thesis
NonPeerReviewed

Απασχόληση
Ηλεκτρολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.