Μετρήσεις του μαγνητικού πεδίου σε υποσταθμούς και δίκτυα διανομής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Μετρήσεις του μαγνητικού πεδίου σε υποσταθμούς και δίκτυα διανομής

Ευθυμιάδης, Δημήτριος

Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται το θέμα της μέτρησης ηλεκτρικού και μαγνητικού πεδίου χαμηλής συχνότητας σε υποσταθμούς και γραμμές μέσης τάσης ηλεκτρικής ενέργειας και τις πιθανές επιπτώσεις ηλεκτρικού και μαγνητικού πεδίου στον άνθρωπο. Για να μπορέσει να καταλάβει πιο ευκολα ο αναγνώστης τι πρόκειται να συναντήσει στην συνέχεια της πτυχιακής. Γίνεται αναφορά για την ιστορική διαδρομή του ηλεκτρικού και μαγνητικού, οι βασικοί νόμοι του, τα χαρακτηριστικά τους και οι επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία. Παρακάτω γίνεται λόγος για τους υποσταθμούς μεταφοράς και διανομής. Στη συνέχεια οι μετρήσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου σε υποσταθμούς παραγωγής ηλεκτρικης ενέργειας.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρομαγνητικα κύματα
Ατμοηλεκτρικοί σταθμοί

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.