Παραγωγή ζύθου και εργαστηριακοί έλεγχοι που αφορούν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2009 (EN)
Παραγωγή ζύθου και εργαστηριακοί έλεγχοι που αφορούν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος

Βλάχου, Ελένη-Δήμητρα

Η εργασία αυτή γράφτηκε με σκοπό να παρουσιάσει την παραγωγή του ζύθου και τους εργαστηριακούς ελέγχους που αφορούν την ποιότητά του σ’ ένα εργοστάσιο ζυθοποιίας. Το πρώτο μέρος της εργασίας διαπραγματεύεται την παραγωγική διαδικασία του ζύθου από το ξεκίνημά του μέχρι το τελικό εμφιαλωμένο προϊόν. Η παραγωγή του ζύθου περιλαμβάνει την αποθήκευση της κριθής με τα είδη αποθηκών, την βυνοποίηση, το ζυθοβραστήριο, τον ποιοτικό έλεγχο και το εμφιαλωτήριο. Η πτυχιακή εργασία που ακολουθεί, δεν αποβλέπει σε καμία ανάλυση των προβλημάτων στην παραγωγή του ζύθου και στον ποιοτικό του έλεγχο μέσα σ’ ένα εργοστάσιο ζυθοποιίας, αλλά στη συλλογή, την πρωτοβάθμια επεξεργασία και αξιολόγηση των δεδομένων της πορείας του ζύθου, την ανάλυση χημικών αναλύσεων και την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων ης μπύρας στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Το φαινόμενο της παραγωγής της μπύρας και ο ποιοτικός της έλεγχος μέχρι την κατανάλωση είναι ένα πολύπλευρο και πολυδιάστατο πρόβλημα το οποίο βρίσκεται υπό παρακολούθηση από όλες τις παγκοσμίου φήμης ζυθοποιίες.

Thesis
NonPeerReviewed

Μπύρα, Βιομηχανία της - Ελλάδα - Έρευνα
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)