Καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στην Κεντρική Μακεδονία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στην Κεντρική Μακεδονία

Δάμτσιος, Χρήστος

Το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής αποτελεί πλέον πραγματικότητα και λαμβάνονται μέτρα για τον περιορισμό των επιπτώσεων του. Τις τελευταίες δεκαετίες, η αυξανόμενη παγκόσμια κατανάλωση ενέργειας έχει συντελέσει αποφασιστικά στην ένταση του φαινομένου του θερμοκηπίου καθώς και στην δραστική μείωση των αποθεμάτων ορυκτών καυσίμων του πλανήτη. Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο παραπάνω πρόβλημα. Η παρούσα πτυχιακή εργασία ασχολείται με την καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων διάφορων Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Μακεδονίας. Επίσης, συλλέχθηκαν πληροφορίες σχετικά με την θερμοκρασία που υπήρχε στις διάφορες περιοχές για κάθε ημέρα του έτους.

Thesis
NonPeerReviewed

Φωτοβολταϊκή ενέργεια
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.